Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 1.8i 2000` - покупка.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщение
    Ще видим какво още ще излезе след обслужването. Очаквайте ме скоро в раздел "Представяне", за сега под ключ и строго охранявана от добермана! :>
    [/QUOTE]Като ги знам тези глезени кучета,най-много да се повози с някой чужд шофер и после да гледа мило и с клюмнали уши!хахахахахааха
    А иначе мноооооого е прав BatVas!!!!!!!!!!!...и не само той! :>[/QUOTE]

Офф топик - Абе моя доберман нямаше страх от нищо и с дървен кол са тръгвали срещу него хапе кола разбива си устата обаче болка не усеща хвърля се само напред и напред... Смятай в друга случка щом се лепна за задния бут на един кон позволил си да ме приближи ...е после кучето направи няколко кълбета, като ритна коня и помислих , че съм го загубил де - та може и да не си прав за добермана. Поне моето куче Стивън нямаше чувство за самосъхранение реши ли да напада , немската овчарка на брат ми нямаше нищо общо като злоба. Иначе в къщи сред нас и деца му вадеха кокали от устата де

Иначе на колегата честито за избора на ГТВ-то и чакам скоро да го видим
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Hipopotigar Покажи съобщение
      Добре дошъл си да опиташ с глезеното куче :>>>>
      Ще дойда ама на по биричка...!и да се поразходим с колиците..!
      Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
      Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
      SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
      Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Ей това е приказка вече!!! :> Ще гледам да се видим на някоя от срещите за напред. Биричката от мене! :>
        Alfa Romeo GTV 1.8TS 144hp 2000` - Hell on wheels

Comment

Чак ми е странно като видя човек с ГТВ и Доберман.... това са ми двете най-любими неща
          Честито за манииката Само безаварийни
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
            Чак ми е странно като видя човек с ГТВ и Доберман.... това са ми двете най-любими неща
            Честито за манииката Само безаварийни
            Aми защото и двете имат изпънат и страшен вид, и двете не са за всеки аз също съм имал доберман и съм фен на породата (както личи и от снимчицата на аватара )
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Aми защото и двете имат изпънат и страшен вид, и двете не са за всеки аз също съм имал доберман и съм фен на породата (както личи и от снимчицата на аватара )
              Мда бе много сте с този вкус аз сещам за още един колега от пловдив който напоследък не влиза във форума често .......ГТВ-то му беше сиво и го боядиса черен мат ,но нещо колата не потръгна след силовия тунинг -та и той има доберман де.

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=798
              Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 21:09.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Можем да си направим една темичка за домашни любимци-предпочитания,съвети...
                Иначе и аз имах 10г. доберман!
                Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
                Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
                SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
                Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Много добра идея, ако искаш я направи, ако не аз ще я направя тези дни и ще кача малко снимки на моя. :>
                  А иначе и АЛФА и ДОБЕРМАН са си доказателство за опровержение на глупави митове. Стилът преди всичко :>
                  Alfa Romeo GTV 1.8TS 144hp 2000` - Hell on wheels

Comment

Първоначално публикувано от Hipopotigar Покажи съобщение
                    Много добра идея, ако искаш я направи, ако не аз ще я направя тези дни и ще кача малко снимки на моя. :>
                    А иначе и АЛФА и ДОБЕРМАН са си доказателство за опровержение на глупави митове. Стилът преди всичко :>
                    Не се хабете, ето http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=18152

Comment

Working...
                    X